Laurits er en passioneret

TEAMPLAYER

Mit navn er

LAURITSWEST

og jeg er

C#UDVIKLER

OM LAURITS WEST

At beskrive mig som person, kan IKKE gøres kort! 
Hvis du giver dig selv mulighed for det, vil du opleve at jeg er et meget åbent og udadvendt væsen. 
Jeg elsker når der er en afslappet tone på arbejdspladsen, sammen med en fri jargon, men selvfølgelig skal den kombineres med en seriøsitet, engagement og en passion for det man laver. 
At få lov at arbejde sammen med dygtige mennesker er lærerigt, og store mængder af teamwork, teamspirit og hjælpsomhed alle imellem er inspirerende. 

Når du taler med mig vil du nok høre på min accent at jeg "synger", da jeg oprindeligt er fra Fyn. 
"Hyggelige og flinke" er ofte kendetegn for en Fynbo, og jeg mener selv det er ting som passer på mig. 
Ligeledes derfor jeg god til at samarbejde, være lydhør og glad overfor andres input. 
Min kreative side gør at jeg godt kan rode lidt, men slutresultatet bliver enestående på trods. 

Nysgerrig og snaksagelig - endnu to tillægsord til at beskrive mig. 
Undersøge ny teknologi, designpatterns, arkitektur, frameworks er noget som jeg elsker at blive udfodret med, og lære nyt. Det er en sult som jeg endnu aldrig har kunne få stillet, og forventer ikke at blive mæt de næste foreløbige 10-15 år endnu. 
Det har aldrig været fjernt fra mig at stille spørgsmål i søgen på viden, sikre forståelse, afklaringer af indhold og ønsker, men kan ligeså være interesse for mine medmennesker at mine spørgsmål angår. 

SPROG
Dansk
Engelsk
Tysk

"The best way to predict the future is to create it"

Det er sjovt når drømme bliver til virkelighed, og man ved man har været med til at skabe det. 
Jeg er nok ikke så god til at respektere autoriteter og titler, i den forstand at jeg blot "bruger" dem som vil kunne hjælpe mig med at opnå resultaterne. 
På samme måde er jeg ikke absolut god til at holde mig til min egen "titel", da jeg blot ser på hvad der kræves og hvad er det bedste for at komme i hus med de mål som er opsat, og hvad jeg kan løfte af det. 
Så jeg bevæger mig ofte ind over flere titler og roller, udelukkende fordi at jeg ikke begrænser mig af en den slags, da jeg bare går efter målet uanset hvad det job indebærer, og så tager jeg fat i de områder jeg kan løfte. 

Jeg tror på et stærkt team er et med forståelse, respekt og klare forventninger.